Algemene voorwaarden

De verkoper

PANCETTA
BTW nummer :
BE0704.607.802
Antwerpen 2018

Je kan ons bereiken via:
+32 (0) 487 40 80 40 (woensdag- vrijdag van 9:00u.- 20:00u.)
info@pancetta.be

 

Toepasbaarheid

Bij je bezoek aan onze website en/of bij het plaatsen van een bestelling accepteer je expliciet onze voorwaarden zoals hieronder omschreven. Pancetta heeft het recht deze voorwaarden ten allen tijde te wijzigen. We nodigen je dan ook uit deze pagina opnieuw te raadplegen bij een volgend bezoek aan onze website.


Prijszetting

Alle prijzen worden vermeld in EURO, inclusief BTW en waarborg. De bezorginskosten worden berekend nadat je je bezorgadres hebt ingevoerd tijdens de check-out.


Betaling

We ondersteunen betalingen via Bancontact of kredietkaart. Alle betalingen worden veilig afgehandeld door Mollie.


Orderbevestiging

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een orderbevestiging. Indien we vragen of belangrijke opmerkingen hebben bij de bestelling, zullen we je persoonlijk contacteren.


Lokale bezorging

Bestellingen voor dinsdag 20:00 uur ontvang vrijdag tussen 15:00 en 20:00 uur. Je ontvangt een sms met de geschatte aankomsttijd van zodra wij onderweg zijn.

- Bezorging: 2000, 2018, 2060, 2140, 2600, 2640. 

- Bezorging: 2180, 2910, 2920, 2930, 2950.

- Wij leveren vanaf 55 euro met een bezorgingskost van 5 euro. Gratis levering vanaf 90 euro.

Het specifieke tijdstip van levering hangt af van de planning van onze koerier. Idealiter is er tijdens de uren van levering dus iemand thuis om levering in ontvangst te nemen. Voor het geval er toch niemand aanwezig zou zijn wanneer onze koerier aanbelt, laat je best een boodschap achter bij de “afleverinstructies” bij check-out. Uiteraard gebruiken we deze gegevens louter om de levering tot een goed einde te brengen.

Leveren we niet op jouw postcode, je geeft een feest en wil toch graag bestellen of je wenst een factuur van je bestelling? Klik hier en mail ons.

  

Productinformatie

We fotograferen en beschrijven onze producten zo accuraat mogelijk.
Onze producten in ovenschalen zijn niet bereid zoals op foto. Dit is wel het eindresultaat na het volgen van de instructies.

Alle allergenen staan vermeld zowel op de website als op het product zelf.
Waarborg kan enkel terug gegeven worden op dagen van levering.
Schalen of flessen verliezen hun waarborg wanneer de klant deze beschadigd terug geeft. 

Heb je nog andere vragen, mail ons info@pancetta.be